Μασούρι 20 βολών T6238 (12 Τεμάχια)Βεγγαλικό μασούρι ή αλλιώς ρωμαϊκό κερί. Εκτοξεύει 20 βολές που σχηματίζουν μετεωρίτες και καταλήγουν σε έκρηξη με δυνατό κρότο. Η συσκευασία περιέχει 12 μασούρια βεγγαλικά των 20 βολών με τον κωδικό Τ6238 H ασφαλής χρήση στα μασούρια είναι να τα στερεώνουμε καλά στο έδαφος.

Οδηγίες ασφαλούς χρήσης βεγγαλικών-πυροτεχνημάτων

Μασούρια Dragon 20 βολών, 2 τεμάχιαΤα ρωμαϊκά κεριά μασούρια Dragon είναι ένας σωλήνας που εκτοξεύει 20 φλεγόμενες μπάλες στον ουρανό, και οι οποίες δεν κάνουν έκρηξη. Ιδανικά μασούρια για κάποιον που δεν θέλει να προκαλέσει θορύβους αλλά και κάτι διαφορετικό.

Τα Dragon διατίθεται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων.

H ασφαλής χρήση στα μασούρια είναι να τα στερεώνουμε καλά στο έδαφος ή σε οποιαδήποτε σταθερό σημείο. Το παιχνίδι με τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα θέλουμε να έχει μόνο χαρούμενες στιγμές τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να κρατήσετε το μασούρι στα χέρια σας αφού το ανάψετε,

αυτό γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Τα μασούρια είναι μία κατηγορία πυροτεχνημάτων που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Πωλείται ανά τεμάχιο.

Οδηγίες ασφαλούς χρήσης βεγγαλικών-πυροτεχνημάτων

Μασούρι 10 βολών Τρίαινα τεμάχιοΗ Τρίαινα είναι ένα από τα πυροτεχνήματα δράσης τύπου μασούρι. Εκτοξεύει 10 εναέριες βολές σε μεγάλη απόσταση .Στο τελείωμά τους κάνουν δυνατές εκτινάξεις crackling στον ουρανό. Οι βολές δεν γίνεται να διακοπούν και από τη στιγμή που θα πυροδοτήσουμε θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί και οι 10 βολές του. Στηρίξτε το μασούρι σωστά.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να κρατήσετε το μασούρι στα χέρια σας αφού το ανάψετε, αυτό γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Τα μασούρια είναι μία κατηγορία πυροτεχνημάτων που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Πωλείται ανά τεμάχιο.

Οδηγίες ασφαλούς χρήσης βεγγαλικών-πυροτεχνημάτων

Κωδικός είδουςΗΚ-12-0001 ΤΡΙΑΙΝΑ 10 ΒΟΛΩΝ
Αριθμός Βολώ10
Χρόνος καύσης35 sec
Κατηγορία CEF2
Συσκευασία κιβωτίου36/4/1
Διάμετρος σωλήνα20mm
Διαστάσεις προϊόντοςΜήκος 43εκ Πλάτος 2εκ
Εργοστάσιο κατασκευήςCHINASKY PYROTECHNICS

Μασούρια 10 βολών Τρίαινα 4 τεμάχιαΤα μασούρια με την ονομασία Τρίαινα ανήκουν στην κατηγορία πυροτεχνήματα δράσης. Εκτοξεύονται 10 εντυπωσιακές εναέριες βολές σε μεγάλη εμβέλεια. Καταλήγουν δυνατές εκρήξεις crackling στον αέρα. Οι βολές δεν γίνεται να σταματήσουν τη ροή τους και από τη στιγμή που θα πυροδοτήσουμε θα πρέπει να περιμένουμε να εκτοξευτούν και οι 10 βολές του. Στηρίξτε τα μασούρια σωστά.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να κρατήσετε το μασούρι στα χέρια σας αφού το ανάψετε, αυτό γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Τα μασούρια είναι μία κατηγορία πυροτεχνημάτων που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Πωλούνται σε συσκευασία τεσσάρων τεμαχίων.

Οδηγίες ασφαλούς χρήσης βεγγαλικών-πυροτεχνημάτων

Μασούρι 8 βολών ημέρας πανίσχυρου κρότου (Τεμάχιο)Πυροτέχνημα μασούρι με 8 βολές που παράγουν πολύ δυνατό κρότο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατα την διάρκεια της ημέρας που υπάρχει φως χωρίς να χρειάζεται να έχει νυχτώσει. Εκτοξέυει 8 βολές οι οποίες έχουν δυνατό θόρυβο και κρότο.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να κρατήσετε το μασούρι στα χέρια σας αφού το ανάψετε,

αυτό γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Τα μασούρια είναι μία κατηγορία πυροτεχνημάτων που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Πωλείται ανά τεμάχιο.

Οδηγίες ασφαλούς χρήσης βεγγαλικών-πυροτεχνημάτων

Ρουκέτα CP325 (Συσκευασία 12 Tεμάχια)ΠεριγραφήΠυροτέχνημα τύπου ρουκέτας όπου η κάθε συσκευασία περιέχει 12 ρουκέτες  με 3 διαφορετικά εφέ. Ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες για ασφαλή χρήση σε ρουκέτες και απολαύστε το ιδιαίτερο αποτέλεσμα που παρουσιάζει το παιχνίδι με τις ρουκέτες. Αν για οποιοδήποτε λόγο σπάσει το ξύλο της ρουκέτας μη τη χρησιμοποιήσετε γιατί η πορεία της θα είναι ανεξέλεγκτη.

Η διάσταση της ρουκέτας CP325 είναι στα 55 εκατοστά


Ρουκέτες SFB1401 Συσκευασία 100 τεμάχιαΗ συσκευασία περιέχει 100 τεμάχια ρουκέτες. Πυροδοτούμε το φυτίλι της ρουκέτας και αυτή εκτοξεύεται με μεγάλη ταχύτητα . Το ξύλινο καλαμάκι ακολουθεί τη ρουκέτα , έτσι φροντίστε να τηρήσετε τις οδηγίες χρήσης για τη σωστή απογείωση. Μπορείτε να δώσετε τις ανάλογες κλείσεις στις ρουκέτες για να απογειώσετε το παιχνίδι, τηρώντας τους κανόνες και τις αποστάσεις ασφαλείας όπως και σε όλα τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά κάθε τύπου .

 Δείτε εδώ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Κωδικός είδουςSFB1401 - BABY ROCKET
Τεμάχια συσκευασίας100
Κατηγορία CEF2
Χρόνος καύσης3 δευτερόλεπτα
Τύπος δράσης εφέΦλεγόμενο ίχνος
Τρόπος ανάφλεξηςΦυτίλι
Διαστάσεις προϊόντος 28εκ Μήκος
ΚατασκευαστήςSHANGLI SUNSONG

Ρουκέτα CP323 Red Warrior Rocket (Συσκευασία 8 τεμάχια) ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Ρουκέτα σφυρίχτρα Whistling Moon Travellers (12 τεμάχια)Ρουκέτα μικρής διάστασης και εμβέλειας που εκτοξεύεται σφυρίζοντας και καταλήγει σε δυνατή έκρηξη με έντονο κρότο.

Προσοχή η χρήση της ρουκέτας να γίνεται πάντα από επίβλεψη ενηλίκου και σε ανοιχτό χώρο χωρίς δέντρα και σπίτια.

Το ξύλινο καλαμάκι ακολουθεί τη ρουκέτα , έτσι μη τη σφηνώνετε στο έδαφος και μη τη δένετε για να μπορεί να φύγει προς τα επάνω.

Η συσκευασία του κουτιού περιέχει 12 ρουκέτες.

Οδηγίες ασφαλούς χρήσης βεγγαλικών-πυροτεχνημάτων

Ρουκέτα TR01 (Συσκευασία 6 τεμάχια)Οι ρουκέτες TR01 περιέχουν σε κάθε συσκευασία 6 τεμάχια , η καθεμία έχει συνολικό μήκος 48 εκατοστά και η διάμετρός της ρουκέτας είναι 20 mm.

 Ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες για ασφαλή χρήση σε ρουκέτες και απολαύστε το ιδιαίτερο αποτέλεσμα που παρουσιάζει το παιχνίδι με τις ρουκέτες. Αν για οποιοδήποτε λόγο σπάσει το ξύλο της ρουκέτας μη τη χρησιμοποιήσετε γιατί η πορεία της θα είναι ανεξέλεγκτη.

1.Τοποθετήστε την ρουκέτα σε σταθερή βάση σε σωλήνα ή μπουκάλι χωρίς να σφηνώσει.Φροντίστε να μην γέρνει και να μην υπάρχουν εμπόδια στην κατεύθυνση της βολής.Προσοχή η ξύλινηβέργαθα ακολουθήσει τη ρουκέτα στην εκτόξευση. Έτσι κατά τηντοποθέτηση να παραμένει ελεύθερη και όχι δεμένη.

2.Μόνο για υπαίθρια χρήση, με ελάχιστη απόσταση ασφαλείας 50 μέτρα από ανθρώπους, ζώα, ξερά χόρτα,εύφλεκτα ή εύθραυστα υλικά και πάντα χωρίς να πνέουν άνεμοι.

3.Πυροδοτούμε το φυτίλι και απομακρυνόμαστε 20 μέτρα.Οι ρουκέτες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Ρουκέτα TR03 (Συσκευασία 6 τεμάχια)Οι ρουκέτες TR03 περιέχουν σε κάθε συσκευασία 6 τεμάχια .Τρία τεμάχια μαύρου χρώματος και τρία τεμάχια μπλε χρώματος . Η διάστασή τους είναι 69 εκατοστά και το διαμέτρημα είναι μεγάλο 1,4 της ίντσας .Τηρήστε τους κανόνες ασφαλής χρήσεις στις ρουκέτες και αν σπάσει το ξύλο της ρουκέτας , ή αποκολληθεί , μη κάνετε χρήση στη συγκεκριμένη ρουκέτα . Μας παρέχουν εντυπωσιακό θέαμα με brocade και κόκκινο φλας η μία και με μπλε βροχή η άλλη .Κατασκευάζονται από την εταιρία Tropic.

1.Τοποθετήστε την ρουκέτα σε σταθερή βάση σε σωλήνα ή μπουκάλι χωρίς να σφηνώσει.Φροντίστε να μην γέρνει και να μην υπάρχουν εμπόδια στην κατεύθυνση της βολής.Προσοχή η ξύλινηβέργαθα ακολουθήσει τη ρουκέτα στην εκτόξευση. Έτσι κατά τηντοποθέτηση να παραμένει ελεύθερη και όχι δεμένη.2.Μόνο για υπαίθρια χρήση, με ελάχιστη απόσταση ασφαλείας 50 μέτρα από ανθρώπους, ζώα, ξερά χόρτα,εύφλεκτα ή εύθραυστα υλικά και πάντα χωρίς να πνέουν άνεμοι.
3.Πυροδοτούμε το φυτίλι και απομακρυνόμαστε 20 μέτρα.Οι ρουκέτες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.